ZLOŽLJIVE

                                             Celli logo.jpgxxx             

logo 2006                                                 polje7                                  

 

    agilep icona         rangerp ikona        maxip ikona

 

cellilogo crtaD

Vrtavkaste brane Celli spadajo v razred najkakovostnejših strojev za obdelavo tal. Odvisno od modela, so brane namenjene za delo v vinogradih, sadovnjakih, drugih nasadih in v poljedelstvu. Delo se opravlja z nizko zmogljivostjo traktorja, kar pomeni tudi manjšo porabo goriva.  

Ena najpomembnejših lastnosti vrtavkastih bran Celli je nosilni okvir – ohišje zobnikov. Le ta je varjen iz kvadratnih profilov visoko kvalitetnega jekla. Ta konstrukcijski sistem zagotavlja maksimalno torzijsko togost brane. To pa vpliva na brezhibno delovanje vseh pogonskih elementov, ki so tudi ob najtežjih razmerah delovanja vedno med sabo usklajeni. Središče gravitacije brane je zelo blizu traktorja, zato je zmanjšana njena celotna velikost.

Posebna konstrukcija vrtavkaste brane omogoča učinkovito mazanje gibljivih delov, s tem pa manjšo obrabo delov in daljšo življensko dobo stroja.

Sistem omogoča hiter in enostaven dostop za servisiranje oziroma zamenjavo zobnikov, ležajev in drugo. V tem primeru ni potrebna demontaža menjalnika ali tritočkovnega priklopa. Pri posegu na gredi bočnih rotorjev porabimo za zamenjavo delov le nekaj minut.

Vrtavkasta brana ima možnost hitre zamenjave nožev in učinkovit sistem za zaščito pred kamni.