CAMPAGNOLA: BATERIJSKE ŠKARJE _ NOVO

             ŠKARJE Z VGRADNO BATERIJO 1          

SPEEDY, STARK M IN STARK L: CAMPAGNOLA PREDSTAVLJA

NOVE ELEKTRIČNE ŠKARJE GREEN LINE

Pred kratkim so na trg prišli trije novi izdelki blagovne znamke Campagnola. To so škarje za obrezovanje z vgrajeno baterijo, modeli:  Speedy , Stark M in Stark L . S tem proizvajalec širi zeleno paleto za polprofesionalne uporabnike.

 SPEEDY new 1 400x250  STARK L new ok 400x250  STARK M new 400x250
 

SPEEDY

 

STARK L

 

STARK M

 Brezžične električne škarje Speedy z vtično baterijo Speedy so najlažje in najenostavnejše od zelene linije Campagnola. Ker nimajo kabla, omogočajo popolno svobodo gibanja med delom. Primerne za obrezovanje vej majhnega premera, zahvaljujoč 25 mm odprtini so bile posebej zasnovane za cvetličarstvo in vinogradništvo. Zelo hitro obrežejo več kot 80 kosov na minuto. Električne škarje Speedy so opremljene z dvema zamenljivima litijevima vtičnima baterijama, ki zagotavljata avtonomijo 2-3 ure. Brezkrtačni motor omogoča, da so te škarje zanesljive in kakovostne.

 

 Stark L so največje brezžične električne škarje z vtično baterijo, ki jih ima Campagnola. Imajo odprtino 37 mm, ki omogoča rezanje debelih vej. Zato je uporaba Stark L priporočljiva za gojenje citrusov, oljkarstvo in okrasne rastline. Zahvaljujoč dvema priloženima baterijama je mogoče obrezovanje več kot 7 ur. Brez kabla omogoča zelo udobno delo s popolno svobodo gibanja. LCD zaslon prikazuje količino narezanih kosov. Električne škarje Stark L so opremljene z brezkrtačnim motorjem, zaradi česar je močan tudi pri obrezovanju najtrših vrst lesa.

 

 Akumulatorskieelektrični škarje Stark M so zasnovane za doseganje najboljšega razmerja med težo in močjo v svoji kategoriji. Brezkrtačni motor omogoča rezanje do premera 32 mm, zato je to orodje priporočljivo za vinogradništvo, sadjarstvo in oljkarstvo. Zelo odporna jeklena rezila omogočajo čiste in natančne reze, tako da ostanejo zelo gladke lesene površine. Škarja Stark M ima LCD zaslon, na katerem je mogoče preveriti količino narezanih kosov in raven napolnjenosti baterije. Na voljo je z dvema baterijama. Z vsako baterijo lahko obrezujete 2-3 ure.

 

Teža: 0,890 kg
Premer rezanja: 25 mm
Litijeve baterije
Nazivna napetost: 14,4 V
Kapaciteta: 2 Ah
Avtonomija 2/3 x baterija
Čas polnjenja: 1,5 ure
Teža 1.160 kg
Premer reza 37 mm
Litijeva baterija
Nazivna napetost 21,6 V
Kapaciteta 2,5 Ah
Avtonomija 3/4 x baterija
Čas polnjenja 1,5 / 2 h 
Teža 0,910 kg
Premer reza 32 mm
Litijeva baterija
Nazivna napetost 14,4 V
Kapaciteta 2,5 Ah
Avtonomija 2/3 h x baterija
Čas polnjenja 1,5 / 2 h 
 speedy utilizzo 1  speedy2 utilizzo 1 300x196 speedy3 utilizzo 1 300x196